Φίλτρα νερού Σέρρες

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

φίλτρα νερού σέρρες

 Φίλτρα νερού Σέρρες

Φίλτρα νερού: Τι είναι και γιατί είναι απαραίτητα

Τα φίλτρα νερού είναι συσκευές που καθαρίζουν το νερό από βλαβερές ουσίες και βελτιώνουν τη γεύση και τη μυρωδιά του. Κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις του ελληνικού νοικοκυριού, καθώς αποτελούν την πλέον υγιεινή και οικονομική λύση για καθαρό νερό. Αποτελούνται από τη συσκευή και το ανταλλακτικό φίλτρο. Το ανταλλακτικό φίλτρο αποτελείται από ενεργό άνθρακα, ένα υλικό με πολυάριθμες εφαρμογές στη σύγχρονη ζωή.

Οι συσκευές φιλτραρίσματος νερού χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με τον τρόπο που συνδέονται. Οι βασικές κατηγορίες είναι οι εξής:

  • Φίλτρα νερού άνω πάγκου: η συσκευή τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται με τη βρύση
  • Φίλτρα βρύσης: το φίλτρο τοποθετείται στη βρύση της κουζίνας
  • Φίλτρα νερού κάτω πάγκου – απευθείας σύνδεση στην παροχή: το φίλτρο τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται στην κρύα παροχή νερού της μπαταρίας της κουζίνας
  • Φίλτρα νερού κάτω πάγκου – σύνδεση με ξεχωριστή βρύση: το φίλτρο τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται με δικό του ξεχωριστό βρυσάκι
  • Φίλτρο κεντρικής παροχής: το φίλτρο τοποθετείται στην κεντρική παροχή του σπιτιού (στα ρολόγια) και φιλτράρει το νερό όλου του σπιτιού

φίλτρα νερού σέρρες πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα του φίλτρου νερού

Ο ρόλος του νερού στη σωστή διατροφή

Το νερό είναι απαραίτητο για να αποφευχθεί η αφυδάτωση, παίζει όμως και σημαντικό ρόλο στη σωστή διατροφή και διαχείριση βάρους. Αν δεν υπάρχει νερό, το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά.

Το φιλτραρισμένο νερό βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας σας

Πλένοντας το πρόσωπό σας και το υπόλοιπο του σώματός σας με χλωριωμένο νερό μπορεί να προκληθεί ξηρότητα και έλλειψη ελαστικότητας στο δέρμα σας, με αποτέλεσμα την πρώιμη έναρξη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε φιλτραρισμένο νερό για να πλύνετε το πρόσωπό σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι αποτελεί ένα μεγάλο σύμμαχο στη διατήρηση υγιούς και φρέσκου δέρματος.

Τα φίλτρα πόσιμου νερού μειώνουν την έκθεση σε πιθανά καρκινογόνα

Ενώ τα οφέλη του νερού για την υγεία είναι ευρέως γνωστά, αυτό που παραλείπεται συχνά να συζητηθεί είναι το γεγονός ότι το αφιλτράριστο νερό της βρύσης συνήθως περιέχει διάφορες ουσίες που θεωρείται ότι προκαλούν καρκινογενέσεις. Δεν είναι λοιπόν σοφό να πίνουμε εν γνώσει μας επικίνδυνες ουσίες, γι’ αυτό και τα φίλτρα πόσιμου νερού εξασφαλίζουν την εξάλειψή τους.

φίλτρα νερού και υγεία

Νερό και Υγεία: Η ποιότητα και η ποσότητα είναι σημαντικές

Αν θέλετε να ζήσετε μια μακρά και υγιή ζωή, είναι σημαντικό να καταναλώνετε αρκετή ποσότητα ασφαλούς-καθαρού νερού. Όταν δεν λαμβάνουμε αρκετή ποσότητα νερού, ή το νερό που πίνουμε έχει μολυνθεί, το σώμα μας δεν είναι σε θέση να λειτουργήσει αποτελεσματικά καθώς αποτελείται κυρίως από νερό.

Η πoιότητα νερού συμβάλλει στο χάσιμο βάρους

Κάθε πρόγραμμα διατροφής για την απώλεια βάρους συστήνει την αύξηση της κατανάλωσης νερού. Η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού μπορεί να καταστείλει την όρεξη του ατόμου και να επιταχύνει τον μεταβολισμό. Είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε ότι το συκώτι, που παίζει σημαντικό ρόλο στο χάσιμο βάρους, πρέπει να ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας για να εξαλείψει τις τοξίνες (όταν καταναλώνουμε μολυσμένο νερό) αντί να καίει το λίπος, με αποτέλεσμα αυτό να παραμένει αποθηκευμένο.

Οι επιπτώσεις της κατανάλωσης του νερού στα επίπεδα ενέργειας

Το ανθρώπινο σώμα πρέπει να έχει επαρκή ποσότητα νερού για να παράγει ενέργεια. Αν σε ένα άτομο τα επίπεδα των υγρών πέσουν κατά 5%, είναι πιθανό να παρατηρηθεί μείωση της ενέργειας μέχρι και 30%. Είναι λοιπόν σημαντικό να καταναλώνουμε 8 με 12 ποτήρια νερού καθημερινά, προκειμένου να μείνει το σώμα μας ενυδατωμένο και να κρατήσει τα επίπεδα της ενέργειας, όπου πρέπει να είναι.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα φίλτρα νερού στις Σέρρες επισκεφθείτε την σελίδα της ECOTEXNIKI στο Facebook πατώντας εδώ.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.