Ηλιακοί Θερμοσίφωνες – Είδη

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

iliakos-kenou

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Κενού

Οι Ηλιακοί θερμοσίφωνες  νέας τεχνολογίας με σωλήνες κενού (Ηλιακοί Κενού) δεν περιέχουν νερό όπως οι κοινοί θερμοσίφωνες. Εκμεταλλεύονται πλήρως την ηλιακή ενέργεια ακόμα και σε ημέρες με χαμηλή ηλιοφάνεια αφού μέσα στους ηλιακούς συλλέκτες κυκλοφορεί ειδικό υγρό σε κλειστό κύκλωμα το οποίο διαθέτει μεγάλη αγωγιμότητα και η θερμοκρασία του περνά στο νερό πολύ γρήγορα με άριστα αποτελέσματα.

Οι γυάλινοι αεροστεγείς σωλήνες που έχουν οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Κενού είναι κύρια διαφορά και χαρακτηριστικό που προσδίδει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες και στους συλλέκτες θερμότητας έναντι των απλών ηλιακών θερμοσιφώνων και θερμαντήρων νερού. Κάθε σωλήνας αποτελείται από δύο γυάλινους σωλήνες που μεταξύ τους υπάρχει κενό αέρος. Ο εξωτερικός σωλήνας είναι κατασκευασμένος από διαφανές γυαλί υψηλής αντοχής στις δύσκολες καιρικές συνθήκες ακόμη και σε χαλαζόπτωση.

Οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Κενού (vacuum) είναι ασφαλείς για την υγεία συγκριτικά με τους κοινούς από πορσελάνη. Εκτός από την υψηλή αποτελεσματικότητα τους προσφέρουν εξοικονόμηση χρημάτων από το χαμηλότατο κόστος συντήρησης τους και την υψηλότερη απόδοση σε σύγκριση με τους συμβατικούς ηλιακούς θερμοσίφωνες. Αυτό οφείλεται στο ότι  είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα και επίστρωση υαλοκράματος που τους παρέχει υψηλότατα επίπεδα ανθεκτικότητας, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής καθώς και απόδοσης σε θερμοκρασίες έως -40ο Κελσίου .

 Για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές για τους Ηλιακούς Θερμοσίφωνες στις Σέρρες επισκεφθείτε την σελίδα της ECOTEXNIKI στο Facebook πατώντας εδώ.

iliakos-2

Επιλεκτικοί Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

Οι Επιλεκτικοί Ηλιακοί Θερμοσίφωνες  χρησιμοποιούν απορροφητή επιλεκτικής επιφάνειας αντί της απλής μαύρης.

Η μαύρη βαφή έχει αντικατασταθεί από υλικό υψηλής απορροφητικότητας της ηλιακής ακτινοβολίας (~95%) και μικρής εκπομπής (~5%).

Με τη χρήση επιλεκτικών απορροφητών, επιτυγχάνονται υψηλότερες θερμοκρασίες νερού & μεγαλύτεροι βαθμοί απόδοσης.

Οι επίπεδοι Επιλεκτικοί Ηλιακοί Θερμοσίφωνες χρησιμοποιούνται για τη θέρμανση νερού χρήσης καθώς και για τη θέρμανση και τον κλιματισμό χώρου.

Ηλιακός Συλλέκτης

  • Επιλεκτικοί ηλιακοί συλλέκτες 95% απορροφητικότητας, από φύλλα αλουμινίου συγκολλημένα με laser , και επίστρωση τιτανίου.
  • Πλαίσιο αλουμινίου για άψογη στεγανοποίηση, φινίρισμα και ανθεκτικότητα.
  • Πλάτη συλλέκτη από γαλβανισμένο χαλυβδοέλασμα πάχους 0,5mm και ειδική στεγανοποίηση χωρίς πριτσίνια.
  • Υδροσκελετός εξ’ ολοκλήρου από χαλκό. (Φ22 & Φ8)
  • Διπλή θερμική μόνωση πάχους 40mm
  • Υψηλή απόδοση και το χειμώνα.
  • Ενιαία επιλεκτική επιφάνεια.
  • Άθραυστο ειδικό ηλιακό τζάμι ασφαλείας MISTLIET
    (Low Iron) (Tempered - Security) πάχους 4mm, με ειδικό λάστιχο μεταξύ κρυστάλλου και πλαισίου, για πλήρη στεγανότητα
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.