Υπέρυθρα

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

yperithra-keramika

Υπέρυθρα κεραμικά

Όλη η τεχνολογική καινοτομία  συγκεντρώνεται στα κεραμικά  στοιχεία, που αποτελούν σήμερα το υλικό το οποίο, όταν θερμαίνεται, παράγει την περισσότερη υπέρυθρη ακτινοβολία από κάθε άλλο υλικό στην αντίστοιχη θερμοκρασία.

Μετατρέπει σχεδόν το 100% της χρησιμοποιούμενης ηλεκτρικής ενέργειας σε υπέρυθρη ακτινοβολία. Εφόσον, λοιπόν το κεραμικό στοιχείο είναι τόσο αποδοτικό, δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο και ως εκ τούτου, έχει χαμηλότερο κόστος κατασκευής από τα πάνελ υπέρυθρης, που για τη λειτουργία τους απαιτούν μεγάλες επιφάνειες εκπομπής και μεγάλα δίκτυα αντιστάσεων, που συνήθως είναι από ανθρακόνημα το οποίο είναι και εξαιρετικά ακριβό ως υλικό. Η αναλογία μεγέθους των υπέρυθρων κεραμικών με τα πάνελ υπερύθρων είναι περίπου 1/20!

Στο κατάστημα μας θα βρείτε πάνελ των εταιρειών:

ceramicsun-logo

 

panel

Υπέρυθρα Πάνελ

Τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης αποτελούν ίσως τη μέθοδο θέρμανσης για την οποία υπάρχει η μεγαλύτερη άγνοια από την πλευρά των καταναλωτών, κυρίως ως προς τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν, δεδομένου ότι ούτε καίνε κάποιο καύσιμο, ούτε παράγουν θερμό αέρα. Τα θερμαντικά πάνελ θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελούν τις συσκευές εκείνες που λειτουργούν με τον πλέον φυσικό τρόπο, συγκριτικά με τους υπόλοιπους τρόπους θέρμανσης και αυτό διότι ουσιαστικά μας ζεσταίνουν όπως και ο ήλιος.

Ειδικότερα, μέσω των θερμαντικών πάνελ, δεν θερμαίνεται ο αέρας αλλά η θερμότητα μεταδίδεται μέσω ακτινοβολίας στα σώματα και τα αντικείμενα, τα οποία με αυτό τον τρόπο παραμένουν στεγνά και μεταδίδουν θερμότητα. Ο συγκεκριμένος τρόπος λειτουργίας προσφέρει, μεταξύ άλλων, το πλεονέκτημα, ότι, αφού ο αέρας δεν στροβιλίζεται, δεν υπάρχει αιώρηση σκόνης, με αποτέλεσμα ο χώρος ο οποίος θερμαίνεται να είναι πιο «καθαρός» και υγιεινός, και βέβαια ο εισπνεόμενος αέρας να είναι δροσερότερος.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε πάνελ των εταιρειών:

redwell-logodoppler-logo

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.