Αντλίες Θερμότητας

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

antlia-1

Αντλίες Θερμότητας

Η αντλία θερμότητας είναι μια συσκευή ή μηχάνημα που μεταφέρει θερμότητα από μία τοποθεσία σε άλλη, αυξάνοντας την θερμοκρασία με μηχανικό τρόπο. Μια αντλία θερμότητας μπορεί να παράγει θέρμανση ή ψύξη, χρησιμοποιώντας τον «κύκλο ψύξης». Τα πιο συνηθισμένα παραδείγματα αντλίας θερμότητας είναι το ψυγείο, ο καταψύκτης και οι κλιματιστικές συσκευές.

Λόγω του υψηλότατου δείκτη απόδοσης (C.O.P.) που πετυχαίνουν, οι Αντλίες Θερμότητας χαρακτηρίζονται ως η αποδοτικότερη λύση για την θέρμανση της οικίας σας ή/και του επαγγελματικού σας χώρου.

Οι Αντλίες Θερμότητας λειτουργούν ακριβώς όπως οι κλιματιστικές συσκευές, με την διαφορά ότι δεν εκτονώνουν την θερμότητα απευθείας στα
κλιματιστικά στοιχεία, αλλά θερμαίνουν νερό (μέσω εναλλάκτη).

antlia-2

Λειτουργία

Το νερό αυτό με χρήση κυκλοφορητή, τροφοδοτεί το σύστημα θέρμανσης (σώματα καλοριφέρ, ενδοδαπέδια, σώματα fancoil) που ήδη έχετε εγκατεστημένο!

Μπορείτε δηλαδή να αντικαταστήσετε το σύστημα λέβητα-καυστήρα που έχετε, αποσυνδέοντας απλά την είσοδο και έξοδο του νερού του κεντρικού συστήματος τροφοδοσίας νερού και τοποθετώντας την είσοδο και έξοδο νερού της Αντλίας Θερμότητας. Αν δε το κύκλωμα ασφαλίζεται με διακόπτες (βάνες) δεν θα τρέξει ούτε σταγόνα!

Οι Αντλίες Θερμότητας καταναλώνουν ηλεκτρικό ρεύμα. Η υψηλή τους απόδοση μεγαλύτερη από 4,00 (C.O.P. > 4,00) μεταφράζεται στο ότι για κάθε κιλοβατώρα ηλεκτρικής ισχύ που καταναλώνουν, παράγουν 4 και πλέον κιλοβάτ θερμικής ισχύος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: http://www.atlantic-comfort.com/

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.